Igår 22:e september 2012 hände det…

Kan ta det från början, det vill säga fredagen. Denna fredag blev en hel vilodag då lunchpasset försvann när min kollega tillika granne tyckte vi skulle käka raggmunk. Eftersom jag snart byter jobb så haka jag på. Raggmunk och salladsbuffe till lunch äro uuunderbart 😀 Direkt efter jobbet så mötte jag upp min vän som strax flyttar till Oskarshamn så även där passa vi på att käka tillsammans innan han åkte ner till föräldrarna där just nu men flyttar inte än. Så tiden rann iväg och avslutade kvällen men godis och film, dvs ingen träning.

Lördagen startade med en morgonjogg på 5km och sen iväg på ett simpass. Eftermiddagen blev det en cykelrunda i regnet på 4mil. Allt kändes bra så långt. Men ville även få in längre löppass denna dag så på kvällen stack jag ut i mörkret och sprang, kändes lite i högra låret på utsidan men det försvann sen och det gjorde även ansträngningen, jag flög fram. Det var bara såååååå underbar känsla, runners high. Slutade på knappt 15km och 4:53-tempo vilket var mitt tidigare distanstempo under mängdveckor typ. Har gått ner 8kg sen 1:a September så visst märks det, troligtvis berodde det på att det blev en ätardag på fredagen som gjorde att jag hade massa energi. Men att redan få denna underbara känsla där jag känner att jag kan hålla på och springa för evigt är otroligt skönt.

Vill inte riskera något så stoppa passet där även om jag ville fortsätta.

Söndagen blev träningsmässigt en väldigt bra dag med 11mil cykling och 8km löpning, skön känsla rakt igenom.

Denna helg får därför en stor tumme upp!


4 thoughts on “Igår 22:e september 2012 hände det…

Kommentera