Jag hade tänkt att simma idag men…

Min cykel jag tänkt ta mig med till Ljungsbro simhall hade ju en trasig sadel. Tog mig över den tröskeln och bestämde mig för att cykla ståendes bort till Sportson i Tornby för att få det fixat, det kändes i vaderna av att cykla ståendes hela tiden.

Var dock inte gångbart att cykla sittandes om jag inte vill skada knäna, sadeln var liiiite låg.

Men jag tog mig till sportson som lyckades få ur den trasiga skruven från klämman, grymt jobbat! Sen kom då problemet att det behövdes en ny skruv och de hade antingen för kort eller för lång som sakna gänga på rätt ställe. Sticka till Biltema och köpa vanliga skruv att sätta i var en lösning men tiden börja dra iväg och skulle inte hinna till Ljungsbro för att simma då de stänger 14:30. Så jag cyklade ståendes hem igen.

Mötte upp för en cykeltur med min kollega precis som förra söndagen istället där jag fick köra med tempohojjen.

Kom sen hem strax före 4. Åt lite mat och förvåna mig sen på nytt att faktiskt kliva över tröskel på nytt och istället dra mig iväg till Linköpings simhall. Jag har redan tagit mitt första simpass inför Kalmar nästa år! Wohooo! Det var inte ens trångt som jag befarat då simföreningen som hade nästan alla banor var borta.

Nej, jag kan ju inte lite mig stå på startlinjen med 5-6simpass genomfört IGEN, tredje gången gillt!

2 thoughts on “Jag hade tänkt att simma idag men…

Kommentera