Klubbmästerskap på olympisk distans

Igår var det klubbmästerskap ute vid Ljung med start kl10. Så efter att ha sovit ett fåtal timmar igen så hoppa jag på cykeln och stack ut för att vara funktionär då jag bestämt mig för att hoppa över tävlan själv och starta lugnt med träning så jag verkligen får kontinuitet nu. Tänka långsiktigt!

Även om det är kul att själv köra så är det nästan lika kul att kolla på tävlingar och heja på alla, speciellt när man själv vet hur underbart det är med publik!

Precis innan start

Vinnare och tillika klubbmästare David ute på löpningen

Jag stod och peppade deltagarna så bra jag kunde 🙂

Mycket inspirerande att se dom köra och blir som alltid sugen på att själv köra. Dagen blev för mig då en lugn start med transportcykling med crossen till och från tävlingen och slutade då på 40km.

Kommentera