Mörkerlöpning i skogen

Tog en 4mil på cykeln på dagen för att fortsätta njuta av ljuset och den värme som fortsätter denna höst. Hade tänkt köra ett simpass sen men det blev uppskjutet till imorgon. På kvällen sen tog jag mig iaf en löptur också, även om det bara blev 16.5km så har jag nog utöver tävlingar bara sprungit längre 2-3ggr i år…

Valde att springa till Vidingsjömotioncenter och hoppas in på LOK-milen med pannlampa på. Var över ett år sen jag sprang den senast vilket är synd för det är en väldigt fin runda!

Den börjar med en km på motionsspår för att sen fortsätta på små och stora stigar. Man blir tvingad att springa fokuserat då det på stora delar är mycket sten och rötter att se upp med.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mellan 7-8km finns ett vindskydd med grillplats där jag blev väldigt förvånad av att se 2 personer sitta i mörkret, på deras miner så blev dom nog lika förvånad över mig. Men hann med att hälsa innan jag försvann iaf.

Efter 8km så springer man på en anlagd väg genom en sjö, är riktigt fint även om det inte syns så mycket av vattnet i mörkret.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mycket skön runda!

 

 

Kommentera