Nytt jobb, nya rutiner!

Idag skrev jag på kontrakt för nytt jobb på Rationell IT. Kommer börja där om en månad varpå jag kommer få många nya utmaningar att ta mig an. Detta kommer även att påverka min träning. Rationell IT ligger ca 7km ifrån mig så jag kommer att köra transportlöpning till och från jobbet, så hoppas jag kommit igång bra med löpningen då så det inte är något problem att köra 7+7 samt kanske lunchpass på vardagarna.

Så idag blev det inget lunchpass då jag var iväg och skrev kontrakt. Men väl hemma från jobbet sen så stack jag ut på en 6milstur innan mörkret kom. Lite förvånad över att jag inte kände träningsvärk från rodden igår då det var väldigt länge sedan jag körde. Kändes väldigt mycket i axlarna när jag körde igår.

Fick sedan lyxigt av att bli inbjuden på mat denna kväll så när jag cyklat klart duscha jag och stack sen iväg till bästa Maria som fixat potatis och lax med morötter. Underbart gott! Fick tom ta med mig till matlåda. Riktigt bra kollegor finns det även på nuvarande jobbet 🙂

Snart är helgen här, hoppas på att få iväg något långt cykelpass och gärna löppas också.

För den som var uppvuxen med C64 och NES etc och gillar dess musik så rekommenderar jag att lyssna på http://www.bitartillkaffet.se/. Sista avsnittet har även en väldigt fin bild till där mitt gamla NES i handen på min polare äger upp C64 😛

Funkar ypperligt att lyssna på under löprundan 😀

Kommentera