Riktigt skön träningsdag

Två lätta dagar har passerat. På tisdagen pga att kvällen bestod av installation av windows, drivrutiner, uppdateringar samt ett par dussin program och inställningar på min nya SSD-disk som kom. Onsdagen så var jag sugen på en lugn kväll bara. Så blev lunchpass dessa dagar.

Idag började jag träningen redan på morgonen med 45min simning, för att på lunchen köra 30min löpning och sen avslutade jag träningen i mörker på cykeln i 2h 15min. Efter lite mat så är jag nog piggare än jag varit på hela veckan. Det är så skönt med träning!

Blev på med lysen och reflexväst, tur att det finns rätt bilfria vägar så det går bra att cykla även när det är mörkt. Gick bra med korta byxor trots att det gick ner till 5grader, men händerna blev lite svala mot slutet, måste börja kolla efter några bra långa cykelhandskar. Kul sak att Edge 800 automatiskt inverterar färgerna på skärmen när det blivit mörkt, gör det enklare att läsa 🙂

Dags att sova lite, imorgon är det fredag!

Kommentera