The Hobbit gav mig 3 extra km

Har senaste 2 veckorna haft ljudbok i öronen på nästan alla pass till/från jobbet. Var nämligen sugen på att lyssna igen The Hobbit. Detta är en av få böcker som jag har läst på senare tid utan att den handlar om träning, det var dock några år sen nu. Måste säga att den var ungefär så bra som jag kom ihåg den, dvs mycket bra!

Idag så var dock det roliga slut och när jag närmare mig hemmet så närmade sig slutat av boken så jag tog därför en extrarunda på några km för att lyssna klart på det sista så blev ca 13,5km.

Hoppas nu på att filmen kommer klara mina förväntningar, om inte annat rekommenderar jag boken starkt!

Enda jobbiga denna runda var att jag glömt ta med glasögon/kepa, blev en hel del regn påväg hem. Detta misstaget gör jag inte imorgon när det kommer bli ännu mer besök uppifrån. Blir lite jobbigt med regn i ögonen när man springer…

Det blir att försöka hitta någon annan rolig ljudbok, väldigt skönt att ha i lurarna när man springer.

2 thoughts on “The Hobbit gav mig 3 extra km

Kommentera