Träningshelg i Stockholm

Frågade ironmanalex om han kunde coacha mig i simning. Jag har tidigare varit på heldagsträning med Linköpings Triathlonklubb tillsammans med en bra simtränare och en fd elitsimmare med medalj i lagkapp. Det har ju givetvis varit bra, men jag har inte fått den där riktiga uppmärksamheten som jag behövt när man ändå är runt 15personer även om det då är 2 tränare.

Mr Alex tackade ja till uppdraget så jag åkte upp på lördagsmorgonen för att möta honom vid stationen och direkt dra vidare till eriksdalsbadet. Blev ju extremt avundsjuk av hur fint det var där jämfört med i Linköping. Och fullt var det ju inte heller. Det blev 3timmar av en himla massa teknik och detta gjordes nästan uteslutande på en egen bana i 50 m bassäng. Lyx eller vad?! Nästan så man blir sugen på att flytta till Stockholm… nästan 😉

Vid slutet av träningen så klocka jag 50m i 25m bassäng på 53:98 och det med 3-taktsandning som jag precis har lärt mig. Till skillnad från 1:01 som jag haft när jag kört tidigare även om det tar någon sekund att stoppa när man kör själv. Grymt nöjd!

Avsluta med lite lek där jag fick spö i rutschbanan av Alex med 8:54 mot 7:91, förstod dock att det inte var första gången han hade kört den..

Lite bastu på det sen var det dags att bege sig, var vid detta taget extremt hungrig så vi köpte oss en sallad lite snabbt och slängde i oss maten för då hade Suss kommit fram och vänta på oss. Vi åkte sen med henne ut till Mattias och Caroline som jag sett i somras på sommartåget. Blev där en trevlig kväll med mycket prat, barn och tacos.

Suss skjutsa sen hem oss till Alex där det blev lite fortsättning på drickandet och sen tyckte han att jag skulle ut och prata med lite okänt folk, något som inte är min starka sida.

Efter lite tjat så fick han mig ut och prata med lite folk på krogen. Fastna till slut vid ett bord med några tjejer där en av dom var Jenny som varit med och käkade på kvällen efter Stockholm Marathon med samma gäng som mig så då kände jag igen henne. Stockholm är bra litet(?).

Kom tillslut hem till Alex och blev dags att sova mot kl4. Vi kom sen upp kl9 för att springa en morgonjogg som blev ett fartpass efter att Alex ökade på till 4-minuters tempo efter första km så joggandes blev det inte så mycket. Efter detta stack vi till Eriksdalsbadet för att simma på nytt. Gick mycket bättre nu än igår och fick väldigt bra feedback från Alex. Efter någon dryg timme simmande så begav vi oss för att äta. Blev en otroligt stor pizza vilket passa bra när jag var hungrig efter knappt någon frukost. Borde nästan klassas som familjepizza 😛

Det var sen dags att dra sig hemåt igen vilket var lättare sagt än gjort, kom till centralen till 16:20 för tåget skulle sen gå 16:51. Det blev sedan försenat 4ggr och gick sen iväg 17:50. Fanns då ingen sittplats så jag satte mig i trappan är vi åkte iväg för att sen stanna i Norrköping för där fick vi istället byta till ersättningsbussar mot Linköping. Mycket smidig resa det där! 😛

Men nu känner jag mig mycket mer positiv till simningen, kommer gå så himla bra!

PS. Väldigt nöjd med mina cykelfästen var jag tidigare. Men känner mig slagen av Alex som utnyttjar plats mycket bättre, noterade inte ens cykeln när jag steg in i lägenheten!

2 thoughts on “Träningshelg i Stockholm

Kommentera