Ultraintervaller

Det är något som körs via jogg.se några ggr. Igår var det dags igen, man springer 10km 8 ggr med start var 3e timme.

Det var inget jag själv körde men jag tänkte göra min vän sällskap på den näst sista intervallen som gick kl 18. Sprang till det hus där ett gäng från Nocout samlat sig för att köra detta tillsammans, blev ca 6.5km. Tyvärr var det nu endast 3st kvar av de 9st som började denna tävling.

Vi gjorde oss reda och stack sen iväg för att köra 5an i rydspåret två varv. Christoffer fick problem med knät efter några km så vi släppte dom andra och tog det lugnt. Släppte sen efter en stund och vi öka på lite igen för att avsluta 10km precis vid huset.

Där hade jag tänkt vika hem för att avsluta ett lagom långt pass men istället fastna jag där med de trevliga löparna som käkade och vila lite, var även 3st kvar för som brutit. Bestämde mig för att vänta till kl9 och även köra sista intervallen. Det var segt men det gick framåt och var riktigt roligt att vara med. Maria som sprang för tog hem damklassen med en tid en bit under 7timmar.

Ångrar att jag inte var med från början, men är riktigt sugen på att testa nästa gång!

image

Bra sprunget av alla!

Kommentera