34 km av glädje med dubbdäck som avslutning

Blev lite extra löpning idag via en väldigt lätt 10.5km runda imorse vilket följdes åt av 23.5km efter jobbet genom transport hem för att lämna väska, ut till Ryd för att mötas upp med triathlonklubben. Där körde jag, Magnus, Andreas under ledning av Maria tabataintervaller. Blev 3st serier med 7,8,9 intervaller (20sek max, 10sek vila), med en extra bonus intervall efteråt. Trodde jag skulle halka omkring men underlaget där vi körde i Rydskogen(inte motionsspåret) var rätt bra. Blev sedan en att springa hem efteråt. Passade bra då jag ska iväg direkt från jobbet imorgon så då blir det en lugn dag.

Glad i hågen och full med endorfiner så fick jag fixa till mig för att sen dra iväg till butik i Majelden för att hämta upp mitt första av tre paket som är beställt. Färjestadens cykelbutik var före Wiggle och jag är nu ägare av ett par dubbdäck till crossen. Ska det bara finnas bar asfalt så att jag åtminstone kan köra in dom den rekommenderade 40km-distansen på asfalt för att dubbarna ska sätta sig.

 

2 thoughts on “34 km av glädje med dubbdäck som avslutning

    1. Roxen says:

      Det var typ ett standardbygge, men man kunde gå in och välja varje komponent och ändra till annat om man ville. Väldigt smidigt. Blev ca 1250 euro med pedaler och frakt.

Kommentera