Bislett 24h, 3 timmar kvar!

Har varit ett intressant Bislett med start från Frida Södermark. Ser nu ut som hon inte kommer ifatt svenska rekordet på 22,1mil men en bit över 20mil blir det vilket inte är dåligt gjort för debut på ett 24 timmars lopp! Hon har just nu bara 3 män framför sig.

Med så få timmar kvar så behövs det lite pepp, har därför skickat meddelande till Jonas Davidsson samt Jan-Erik Ramström, två riktigt trevliga ultralöpare som just nu ligger extremt nära varandra i loppet. Själv ger det extremt mycket att få pepp från folk så jag hoppas det kan hjälpa till att fokusera lite extra en stund, man är rätt seg när man har sprungit så otroligt länge.

Ska fortsätta följa loppet sista timmarna nu. Ni kan se live resultat på följande sida:

http://topptid.no/results/laps/race/949/event/1

Och vill ni skicka meddelande kan det göras via informationen på denna sida:

http://www.kondis.no/foelg-bislett-24-timers-direkte.5132410-127676.html

Bild jag tog på Jonas precis efter han vunnit Fotrallyt för andra gången, gick då 5km/h konstant i 50 timmar och 40 minuter!

Kommentera