Gokarttävling

Linköpings Triathlonklubbs schema stod det idag ”Snölek, Julstafett”. Men detta fick jag hoppa då jag med Rationell IT hade tävling på schemat i go-kartcup. Kände mig faktiskt inte helt bra heller, liten känning i vänstra ljumsken samt lite kliande i halsen, så passa bra med 2 lugna 6.5km. Tar det lugnt imorgon med.

Vi hade en sjuk så bestod av 3st personer, vilket är minimum. Det gick sämre än vad vi hoppats på med en sista plats (8) i första tävlingen som pågick i 40min. Anledningen var att jag släppte förbi den som låg sist med ett fåtal varv kvar, han var bra mycket bättre än mig men om jag bara hade haft koll på att det var de laget så hade jag blockerat honom. Inte det minsta nöjd :/

Vi körde alla bättre nästa tävling där vi drog oss fram till en 5:e plats efter lite stök på banan. Men jag hade hoppats på 2st 6:e platser med det motsånd vi hade.

Bara tagga vidare till 3:e tävlingen i Januari, då ska jag allt köra bättre!

Full fart!

Sergio rattar vår bil #8

Robin körde riktigt bra idag

En bild från ett ok byte

Resultattavlan strax innan slutet av andra omgången

Fick mig lite märken, ena från att ha gnidit handen mot jeansen som ligger emot händerna vid ratten. Andra var när jag lite lagom osmidigt mer ramla ur bilen vid ett byte.

Man fick hoppa över ett byte under första tävlingen, då man annars byter var 5min. Jag körde då 10min i rad och mina armar kändes rätt sega när jag skulle ta mig ur bilen. Dåligt tränad någon?

Kul var det iaf!

Kommentera