Irriterad på Wiggle för första gången

Började med att DHL ringde mig tisdags när jag jobbade så kunde inte svar. Ringde upp sen och satt i telefonkö i 5min tills jag gav upp. Fick samma dag SMS om att leverans från DHL var framme och fanns att hämta på Majeldens tobak, antog därför att det handla om den leveransen som då var mina nya dubbdäck. All good.

På torsdagen fick jag sen 2 lappar i brevlådan, en från ICA i Johannelund och en från DHL. Båda hade paket från Wiggle till mig, DHL hade då försökt leverera hem till mig. Hämtade ut paketet från ICA som då var min andra beställning av Saucony Progrid Omni 11 samt en ny mössa, även Kinvara 3 men den fanns inte hemma så kommer senare. Detta paket var inte vad jag helst ville ha just nu utan ville ha mina nya terrängskor att testa i snön!

Eftersom DHL stängde kl17 så kunde jag inte ringa dom som det stod på lappen att man skulle göra, så väntade till idag kl8 när dom öppnade och ringde direkt då. Fick ringa ca 10 gånger då dom hela tiden bad att återkomma för att det var många som ringde sen bröts samtalet. Fick till slut tag på dom och tänkte byta adress så de leverade till jobbet istället då jag inte direkt är hemma mitt på dagen. Men nej, det fick jag inte göra. Bad dom då istället leverera till Majeldens tobak som är servicepoint för DHL, men nej det fick jag inte heller göra. Paketet var nu hos dom i Norrköping och det enda dom kunde göra var att på måndag leverera paketet till Jan Anderssons i Torvinge som har öppet till kl16 på dagen.

Vänta tills på måndag för att ändå behöva fixa hämtning av paketet under arbetstid?

Orkade inte med det så lånade en bil och tog långlunch, åkte till DHL i Norrköping och hämtade mitt paket. Som tur var fanns det tacos kvar när jag var tillbaka som mitt underbara jobb Rationell IT bjussa på.

Efter tre portioner så var jag mätt och glad 🙂

Fick sedan hjälp av Linn på jobbet att köra hem kartongen från Wiggle, själv tog jag mig till henne med nya skor på fötterna, Inov-8 X-talon 212. De var riktigt sköna att springa med i snön!

Detta är lite udda då det är första par löpskor jag köper som inte är från Saucony, senaste var Ecco Biom för ca 20par skor sedan 😛 Men de har fått väldigt bra betyg och fungerade bra. Dock kändes det lite på ovansidan av vänstra foten efteråt, får se om det var tillfälligt.

Så varför irriterad på Wiggle? Det har att göra med att jag har handlat från dom kanske 30ggr, de har aldrig skickat med DHL tidigare. Varför nu?! Hade jag vetat det hade jag inte skickat till min hemadress… Fick jag paketet 3dagar senare trots att jag använde massa tid till det. Grrrr!

Så allt har nu iaf kommit utom Kinvara 3.

Progrid Omni 11, som då ersätter gammal modell.

Xodus 3 som om de fungerar bra ska bli min mängdsko i snö. Provsprings imorgon ca 40km(alltid bra att köra långpass när man testar nya skor va?)

Inov-8 X-talon 212 för snabbare terrängsko för snö och skog.

5st snabbsnörningar, de går åt. Vem orkar knyta skor?

Ett par paddlar samt extra par simbyxor.

Ny mössa som är testad och är väldigt skön, till för att synas lite extra utöver reflexväst, man kan inte synas för mycket!

Till sist ett pulsband från Polar. Nya Garminbältet är värdelöst och har fått nytt två gånger och samma problem med det, även med det som följde med Garmin Edge 800. Fick tipset att köpa band från Polar som man sätter på Garmin-sensorn på, har löst problemet för en del och kosta bara 150spänn.

Ser fram emot morgondagans långtur med avslutande julbord med Akele!

Kommentera