Jag har namnsdag = paket!

Så kände jag åtminstone, i vissa tillfällen så fungerar det inte så bra att ta kort med telefonen. Ta ut från plastpåse, av med handskar, fippla i kyla för att starta kamera på telefonen. Inte det smidigaste i alla lägen, blev därför sugen på en kamera som tål lite. Kollade runt och fastnade för Olympus Tough TG-1 som fått väldigt bra betyg både för sin ”tuffhet” och bildkvalité.

Därför passa det ju perfekt när jag har namndag att ge mig en present 🙂

Tog mig ut på lunchen och inköpte mig en god plocksallad samt min nya leksak för att sätta många minnen på print!

Stöttålig vid tapp på 2m och vattentätt ner till 12m. Behöver inte svetten förstöra mina möjligheter till bilder iaf!

För övrigt så fick jag igår stanna påväg till jobbet efter 1km då matlådan hade lagt sig dumt och tryckte mot ryggen, gav till slut upp för att slippa få märken. Var det en man på ca60 år som skotta snö och sa att jag håller igång bra. Han har tydligen sett mig många gånger när jag springer där på morgonen. Han brukade själv träna vid 5-6 tiden på morgonen. Härligt folk vi träningsmänniskor är ^^

 

2 thoughts on “Jag har namnsdag = paket!

 1. Goose says:

  Du får återkomma med en utförlig recension av kameran sen 🙂
  Har funderat lite på den också nämligen.
  Den jag har nu ger så dålig bildkvalite, fast det är skaplig upplösning och bra ljusförhållanden 🙁

  1. Roxen says:

   Då får du tänka snabbt då den är slut hos Olympus och de tillverkar den inte. Påväg att försvinna. Uppföljare kommer i februari.
   Det lilla jag sett gillar jag. Kommer bli en del bilder i helgen, får se om jag fortfarande tycker det 🙂

Kommentera