Lugn dag, eller inte?

Dagen skulle börja med kortaste vägen till jobbet i lugnt återhämtningstempo, blev dock lite jobbigare än väntat då det var minst 1dm snö överallt, så min jogging med knappt något fotlyft fungera inte så bra. Försökte ta det lugnt iaf för att vila upp kroppen efter den ganska hårda dagen igår.

På lunchen gick jag ut i det fina vädret till XXL och hittade ett par längdskidor att köpa. Har inte kört på ca 20år men har alltid velat testa på äldre dagar. Utan bil eller nära till spår lär det inte bli av så många gånger, men skador ju inte att vara beredd 😛

Direkt från jobbet så fick jag skjuts till gokart-träningen med våra 3st lag från Rationell IT. Lite teori och mycket praktik. Blev 4st körningar på 6-7min var och jag kände mig rätt trött på slutet, orkar inte riktigt hålla emot i svängarna. Även om det ser så himla lätt ut när andra kör..

Underbart kul är det iaf, även om det inte är den egna kroppen som för en framåt 🙂

Hoppas nu ha lärt mig lite inför tävling nummer två i Go-kartserien som är om ca 2 veckor, vi har en hel del förbättringar att göra i vårt lag. Inte minst jag, skyller på att jag är tyngst 😉

Kommentera