Premiär för airtrim

Eller som av en del även kallas gristryne, andningsmask, darth vader-mask. Första vintern körde jag utan någon sådan variant och det fungerade bra. Bestämde mig dock förra vintern för att inhandla en airtrim och använda den på alla pass under -10 grader. Detta är då inte för att det inte går att springa utan men för att ta det säkra för det osäkra, vill inte ha problem när jag blir äldre för att ha sprungit massa när det är kallt. Den risken bör med detta försvinna helt!

Sen att folk kollar konstigt på en får man ta, det gör de ändå redan för att man springer vid kalla temperaturer 😛

10.5km i återhämtningsfart på morgonen, 10.5km distansfart efter jobbet. Kändes riktigt skönt!

2 thoughts on “Premiär för airtrim

 1. Karin says:

  Hi, hi! Själv har jag en lungpuls (plus?), men det enda jag kan tänka på när jag springer med den är hur många tänder jag skulle slå ut om jag trillade… Kanske får sälla mig till grisarna 🙂

  1. Roxen says:

   Läste om den också innan jag köpte mig airtrim. Men jag kan inte förstå hur man springer med den, känns bara som att den är jätte oskön att ha i munnen? Och man vill ju inte riktigt ramla med den 😛
   Nej, gristryne skarre va! 😀

Kommentera