Revansch på skidor

La ut ett meddelande på FB igår angående skidor som ingen nappade på utom Ingemar som tänkte köra idag. Så tack vare honom fick jag skjuts ut mot Landeryds golfbana där vi tänkte köra. Ena spåret var tydligen kört pga vädret men det andra var spåret och folk var redan ute när vi kom dit strax innan 11.

Det regnade på oss vilket sen märktes i spåret men tyckte ändå det var hyfsat bra, dock har jag inte mycket att jämföra med 😛

Ingemar gav mig lite tekniktips vilket var välbehövligt. Tack vara den platta banan så slapp jag denna gången att ramla och slå mig! Hade inte något direkt grepp så blev stakning typ hela vägen. Var riktigt kul men jobbigt, efter 2 varv på slingan som var 3.2km hade jag 6:11 som snitt tempo. Inget tempo jämfört med löpning direkt. Sista varvet ökade jag på och fick precis ner det totala snittet till 6:00 vid slutet. Kändes en del i nedre delen av ryggen efteråt. Grymt nöjd 😀

Ingemar kom i mål efter mig, sen körde han en extra sväng i väntan på mig, men först är först! 😉

Utpumpad och kyler ner mig lite i snön 🙂

 

2 thoughts on “Revansch på skidor

Kommentera