Sova med Airtrim och nödhandbroms

Hur gick det då att sova med en Airtrim?

Riktigt bra! Det är mycket skönare luft med den på så jag är nöjd att jag testade. Jag vaknade rätt många gånger under natten men somna om på några sekunder varje gång, gissar att det berodde på masken när man rör på sig.

Masken satt på hela natten, var lite röd på näsan under morgonen av masken bara 🙂

Hjälpte det då? Svårt att ge ett svar på det då jag inte kan veta hur det skulle varit utan. Men tror jag känner mig bättre denna kväll, men körde ingen träning idag heller. Hur det blir imorgon har jag inte bestämt än, det gör mig egentligen inget om jag inte tränar då, viktiga är att kunna träna under all ledig tid man får på 5 lediga dagar. Vad ska man annars hitta på?

Egentligen är det till för att jag ska sluta bita mig i sömnen, men det håller jag tyst om!

Jag var på en föreläsning av Pasi Salonen förra(?) året – Trött fet och fyrtio

Där prata han om vikten att dra i nödhandbromsen när något dåligt eller bra skett.

Närmaste jag kom idag är stopp-knappen på bussen, kan även se min fina ”lysande” mössa

Jag ”tryckte” på stoppknappen igårkväll. Vad innebär då detta? Jo jag klassar mig ju inte som sjuk men fick känningar som fick mig att avstå min träning. Det viktiga är då att tänka på varför fick jag dessa känningar i halsen?

Man får då stanna upp och gå igenom sitt händelseförlopp för att försöka förstå anledningen till att det uppkom. Kom jag då fram till orsaken? Kanske, kanske inte.

Man kan säga att en fest på fredagskvällen med en bunt sprit tillsammans med lite sömn inte är det bästa för immunförsvaret för att dagen efter springa långt och umgås med många andra som sprungit långt. Det öppnar till att ta emot mycket bakterier med en nedsatt immunförsvar. Att jag sen sov lite efter på lördagen hjälpte inte.

Söndag tog jag det lugnt och sov mer än en normal natt, måndag och tisdag var rätt vanlig. Kan det ta ett par dagar för något att slå till? Vet inte det säkert. Men det är vad jag kunde komma på. Skulle jag göra något annorlunda skulle det vara att skippa spriten tillsammans med en helg med lite sömn och mycket löpning.

Men en underbar helg var det!

För den som vill läsa fler berättelser följer här några av dom:

http://kostsusanne.blogspot.se/2012/12/tomtetaget-2012.html

http://mirandakvist.se/2012/12/tomtetaget-2012-en-julig-fest/

http://runidarun.wordpress.com/2012/12/17/tomtetaget-mobilbilder/

http://johannasterlinge.se/2012/december/tomtetaget-2012-2.html

Är för övrigt grymt avundsjuk på Johanna’s julgran!

Kommentera