Tomtetåget 2012!

En otrolig helg är till ända, men många minnen kommer finnas kvar för evigt.

Två julbord och sjukt många trevliga personer!

Det blev lite kritiskt i början av denna vecka när Johanna som jag skulle åka ner till Jönköping med fick ett knä ur led och därför inte kunde springa. Men hon banga ju inte för det utan tänkte cykla istället. Problemet låg i att bilen vi tänkt åka ner i inte hade någon plats för en cykel. Efter mycket letande efter bil att låna utan att lyckas ställde hennes far upp på att skjutsa ner till Jönköping och sen hämta oss i Gränna på söndagen, hjälte!

Fredagen sen blev det då julfest med jobbet med Wallmans julshow. Det blev en (lite för) rolig kväll där det slutade med att mina gps klocka(går ju inte springa utan), husnycklar samt dräkt försvann iväg ut till Linghem utan att jag visste det så när jag skulle dra mig hemåt fick jag istället jaga dessa grejer ut till Linghem. Fick skjuts ut som tur va då det inte var läge att låna bil med 7 snaps i kroppen. Fick tag på mina saker till slut iaf för att sen fortsätta hemåt och få något få antal timmar sömn.

Men jag tog mig en rejäl desert tallrik som uppladdning inför morgondagen!

Fortsätte sen festen lite på tåget hem från Linghem

Lyckades ta mig upp på morgonen och fick lite bråttom med att packa väska, det är min tradition att göra det sådär lagom i sista minuten. Frukost hann jag inte med någon men med en julbuffe igårkväll så kände jag inte behovet ändå.

Åkte ner med Johanna och Johan mot Jönnet!
Under bilresan tog Johan och jag i hand på att vi skulle köra 5 extra km för att komma upp i 50km.

Möttes direkt när vi kom fram och världens bästa tomtemor Suss!

Johanna gjorde sig redo för den ultimata julklädseln.


Stor skala tomtenissar samlade.

Iväg sprang vi med glatt humör!

Med två tomtar som höll koll där bak

Thomas var även han julgran och blev även rumskompis senare

Henrik hade en säck full av glädje att dela ut

Mirre är inte sen på att stanna och posera lite…

.. för att sen snabbt hoppa ut ur bild

Tåget lyste upp hela Jönköping

Vi hade partystämning i våran lilla samling

Framme vid Kafe Kackel efter 18km där jag tog mig en smörgås till frukost

Glädje och humor är på topp 🙂

Jag samt TG som sprang långt idag trots feber i veckan!

Efter mysigt fikande så drog vi iväg igen

Lite mer uppdelat så sprang vi nu iväg som partygruppen!

10km senare så tog vi ett stopp i Ölmstad med lite fika, riktigt goda Lussebullar bakade av Thomas himself

nomnomnom

Partygruppen fortsätter i samma fina anda

Partyposering av Ida och Henrik

Glada Fredrik 😀

Lite väntan inför färjan

Alex och Suss, två riktiga solstrålar steg ombord

30min färja..

.. för att sen sticka ut i mörkret..

.. men vad gör det när man har bästa levande Leffler lampan!

Urmysiga Visingsö är en fröjd. Såg till att de sista kämparna kom fram till hotellet med 45km i benet.

Jag letade därefter upp Johan för att ta en sista sväng som överenskommet. Men han bangade ur 🙁
Ville själv iaf inte banga så jag stack ut själv, denna gång utan dräkt för att slippa vara så varm. Blev 5snabbare km i form av stege 4:09, 4:21, 4:33, 4:23 med en avslutande 3:46.
Nu skulle jag njuta av en skön dusch på hotellet…. men varmvattnet tog slut.. helt. Var några innan mig som duschat antar jag.. Det blev inte värsta njutningen men var bara att fortsätta plocka fram pannbenet och göra sig redo för festen som fortsatte.

Johanna tog här hem priset för bästa utklädnad!

Och jag tog här fram mitt bästa gladaste humör!

Tim och Moa njuter av kvällen

Festen åkte upp en trappa och får tummen upp tillsammans med Johan, Jenny och Krister.

Fullt ös på dansgolvet

Dagen efter var folk lite lugnare av någon anledning. Här fick vi packa ihop oss för att få plats i bussen som tog oss till färjan.

Vi fick även med oss en goodiebag. Persgårdens strödadlar har jag använt innan på min musli och kan verkligen rekommendera det! Utöver det fick vi senap, vantar samt en bok av Fredrik Paulun som jag verkligen ser fram emot att läsa!

Jag var inte direkt sliten i kroppen så tänkte ta mig ett pass idag, men knoppen höll inte riktigt med efter två nätter med mindre sömn än behövligt. Så jag däcka några timmar i soffan när jag väl kom hem så skippade träningen denna söndag.

Fick iaf ihop 13.6mil löpning denna vecka. Men fallera genom noll cykling/simning/styrka.

Men nu väntar en ny underbar vecka. Man får sådan energi av att träffa underbara personer 😀

5 thoughts on “Tomtetåget 2012!

Kommentera