Träningsdag

Det stod på schemat denna dagen och skulle genomföras med Linköpings Triathlonklubb. Gick upp tidigt och noterade att jag fick plats med allt i en ryggsäck och kunde därför springa till Campushallen där vi skulle mötas upp istället för att gå dit.

Så efter en lätt 5km tur så samla jag ihop mig med övriga personer, vi blev 9 st som kom till en dag planerad med löpining, spinning sen simning.

Startade med att köra 3km lätt löpning för att sen stanna för lite löpskolning och 4st backintervaller. Robert Toss stod för instruerande av löpskolningen

Tripping, höga knän samt hälkick med avslut genom koordinationslopp.

Blev sedan 3km transport tillbaka till Campushallen där vi fortsatte dagen med 65min spinnging innehållandes styrkeintervaller gjorda av Maria Gabriels. Var riktigt tungt men så kul och nyttigt! Maria var riktigt bra!

Alla var lite lagom trötta efter det så satt mycket bra med en lunch på Sol & Ris.

Avslutade sen med ett simpass. Simon hade lagt upp ett schema som jag hade problem med. Vi simma alla på samma bana och jag som då är sämsta simmaren blev väldigt stressad så tekniken fallera och så låg man där och plaska vatten typ.

Blev en bana ledig som jag hoppa över till så kändes det genast mycket bättre. Jag må ha tagit ett stort klev i simningen men jag har lång väg kvar. Blev väldigt nöjd med min insats i vattnet och spinningen, löpningen tog jag det endast lugnt på så jag kunde fokusera på det andra, löpning har jag fått in mycket denna vecka ändå med över 11mil. Kommer nog skippa löpning imorgon.

Allt som en väldigt rolig och givande dag med trevligt folk, måste göras om!

2 thoughts on “Träningsdag

  1. Jenny says:

    Smart att ta en egen bana och fokusera på tekniken, inget blir bra när man stressar..
    Vad springer du i för skor nu när det är snö? Dubb?

    1. Roxen says:

      Nej, det går bara långsamt och tungt på fel sätt när man blir stressad, blir ingen bra träning alls. Får se till att komma ifatt mina klubbkamrater så jag kan köra med dom 😛
      Jag springer i vanliga skor, har ett par egendubbande men använde som sen aldrig. Kommer dock ändra sig i år nu då jag beställt ett par terrängskor som jag väntar på. Inte omöjligt att det kanske blir ett par dubbade också men brukar inte vara is så mycket här så har aldrig ansett det vara värt det.

      Fokus nu är ju på mängd så är det lite snöigt/slaskigt/halt så jag inte får bra grepp så tar jag det bara lite lugnare.
      Vill man fortsätta köra snabba pass så behövs dubbar, kan därför bli sådana om det fortsätter i februari sen.

Kommentera