Träningsstopp avslutat

Redan igår kände jag mig 100% men skippade träningen ändå, kände inte att jag behövde få in någon träning då. Det blev alltså 3 dagar helt utan träning men jag blev inte heller sjuk, viktigaste. 3 dagar påverkar inte nämnvärt den långsiktiga träningen.

Jag åkte ut till Ljungsbro för att sällskapa Ulla på en löptur på en mil. Lugn och fin start blev det men det kändes skönt efteråt att ha sprungit igen. Glad!

Efteråt så bjöds jag på ugnspannkaka med någon skinkgoja i med julmysig miljö. Själv så har jag ingen julpynt hemma. Bättre att vara hos andra för att få julkänsla 😛 Gott var det 🙂

Efteråt så blev det lite spel och smakning av cola som Ulla gjort. Samma som min farmor brukat göra. Den var ännu godare än maten och blev ett flertal bitar 😛

Mycket trevlig kväll!

Och nu är det dagen före dopparedagen. Då jag endast fixat en julklapp just nu, som jag inte köpt själv utan är med på så kommer jag att få shoppa lite imorgon. Inte första gången jag köper julklappar dagen innan. Varför köpa julklappar tidigt när man kan vänta och riktigt få uppleva julshoppingen med allt folk i slutminuten? 🙂

Kommentera