Vilodag

Planen i början av veckan var att köra ett längre cykelpass ute på söndagen och då vila från löpning. Den planen blev inte riktigt av då jag inte vågade ut att cykla på det underlag som fanns nu, jag skulle då kunna stuckit och simmat eller dragit upp trainern istället… men så blev det inte. Idag har jag inte tränat någonting. Blivit lite städning, tvättning, powernap och slappande. Snart är det dags för en ny vecka!

För att inte hamna i samma situation igen så har jag nu gjort det jag borde gjort när jag hörde om kallare väder på ingående. Köpa mig ett par dubbdäck.

Ett par Schwalbe Marathon Winter 35-622 mm är beställt och kommer förhoppningsvis asap! 3 paket på ingång alltså, tur att jag har varit snäll i år 😉

Det är alltså på platsen nedan jag egentligen borde ha gjort ett besök på istället, menmen, ibland är jag bara lat.

 

2 thoughts on “Vilodag

Kommentera