Förra veckan gick bra

Blev strax under 18 timmars träning varav drygt 16 timmar kondition. Missade dock långpasset på löpningen som blev uppdelat istället för 30+ km. Kunde gått lite hårdare på mitt andra kvalitepass som var löpning, tog igen det lite genom att typ maxa 1000m rodd dagen efter. Fega lite ibörjan på rodden och körde första 500m i 1:45-tempo för att sista 500m öka till 1:40-tempo, slutade på 3:24. Dvs långt ifrån att komma med i roddfinalen.

http://nocout.se/about/roddkvalet/

Kanske kan köra sub 3:20 om jag kör med pigga ben, men sen tar det nog stopp 😛

Så blir en något lugnare vecka nu då jag har lite annat för mig, så skönt att slippa tvinga in mer träning i schemat. Denna kvällen bjöd på gokart-tävling med laget från jobbet. Var riktigt nöjd med att kvala in som 5:a, vi kom sen in på 6:e och 7:e-plats i de 2 racen, kändes ok när man var rankad 7 av 8 i den tävlingen. Himla kul var det!

Fick fightas mot min fd kollega, Maria! Riktigt kul att träffa den härliga människan 🙂

Kommentera