Fullt upp = trevlig lördag

Efter en lugnt morgon så sprang jag 12:30 iväg mot Ljungsbro för att köra ett långpass, det blev 16.4km dit där jag sen mötte upp bästa Ulla för att fortsätta. Hon ville springa 11km så det blev en fortsatt skön runda för att sluta på 27.7km, helt ok långpass och skönt var det! Ulla har en grymt bra stegfrekvens så brukar försöka matcha den vilket jag inte orkar hela tiden, men i perioder så går det bra, fin träning för mig som har lite att jobba på den biten.

Glada löpare efter löpningen är klar

Blev sen bjuden på mat hos dom innan jag skulle dra vidare med deras bil som jag lånar. Nästa stopp blev Vadstena för att gratta min mor som fyllde 51år i torsdags. Åkte dit utan att säga något så chansa på att dom var hemma och det var dom! Inte nog med det var även farmor och farfar samt min faster där, ibland har man tur! De hade precis beställt hem mat så jag tog en liten kebab och pizzabit som de inte ville ha.

Fina föräldrar när dom var uppe i Grövelsjön

Sen blev det att åka tillbaka till Linköping igen för tacokväll hos Linda. Så tog mer mat för 3:e gången på 4 timmar, tur man sprang långpass innan 😛 Blev sen lite blåbärspaj på det som jag gjorde iordning. Spelen denna kväll blev stad och land, som jag inte ens vara nära att vinna på, behöver träna på den.. Tog sen också och blev lite svettig på dansmatta som är grymt kul! 🙂

Fullt fokus!

Nu blir det sömn för att sedan åka ner till Jönköping imorgon, ska bli grymt!

Kommentera