Intervaller

Denna kväll bestod av intervaller med IK Akele. Stege skulle köras som var 200-400-600-800-1000-800-600-400-400. Så jag tog mig till Campushallen där vi skulle köra och kände mig hyfsat redo. Redan vid första 800-hundringen så började vaderna tröttna på mig, märks att jag inte sprungit i så lätta skor och haft någon fart-träning. Körde vidare och hamna till slut på 3:40-tempo som snitt. Kan jämföras med 3:43-tempo på 5k lopp tidigare. Jag har en lång bit kvar, men räknar med att minst vara där i sommar.

Var kul träning iaf!

Avsluta med några min bålstyrka.

 

2 thoughts on “Intervaller

 1. Jenny says:

  Roligt att köra lite intervaller på inomhusbana! (om än jobbigt..)
  Jag har svårt att springa fort på löpbandet och även om jag gillar snön så längtar jag efter att få köra några snabba intervaller i shorts och linne..

  1. Roxen says:

   Löpband skulle nog fungera bättre för mig för där kan inte hjärnan sakta ner, bara följa bandet 😛
   Intervaller på inomhus bara är klart roligt precis som snöpulsning i skogen är, var sak har sin charm 🙂

Kommentera