Långpass innan frukost

Efter en skön sömn så gick jag upp för ett långpass. Då min kropp är van att springa innan frukost och jag ibland får problem om jag äter innan så gillar jag att springa innan jag äter. Så blev det även idag. Långpass var tanken i lugnt tempo, bestämde mig för att springa LOK-milen i Vidingsjö. Så fokuset blev på tiden eftersom farten automatiskt skulle bli låg.

Det var rätt hård snö där det på sina ställen var tufft att springa med fastfrustna fotspår. Fötterna fick kämpa rejält och ett par gånger vek de sig, fast gick bra ändå.

Lyssnade på Kropp & Själ undertiden vilket var skönt och intressant. Blev 2 varv på LOK-milen samt transport så sluta på 27km med 2h 40min i tid. Otroligt skön start på dagen!

Terrängskor på då jag antog att underlaget kunde bli tufft efter den nya snön

Mycket fin att springa i skogen, något jag borde göra oftare. Om det bara kunde vara skog mellan hemmet och jobbet…

Fördelen med LOK-milen är att oavsett när man springer där så har man alltid publik!

Hoppas alla har en underbar helg!

1 thought on “Långpass innan frukost

Kommentera