Modifierat långpass

Tanken var ju att springa ett 30km+ långpass denna vecka, så kommer det inte riktigt bli. Gick och la mig först kl 3 på natten mot lördagen så kommer inte upp så tidigt, ut och springa långpass då passa inte så bra eftersom jag skulle bort på eftermiddagen.

Valde istället att springa ut till Linghem på eftermiddagen för att fira min kusin.

Blev fika när jag kom fram, dumlekakor är bara sååå gott 😀

Efter det blev det se LHC spöa Brynäs, käka tacos för att sen slappa i soffa med deras söta Bambi

Till slut hade alla åkt hem och jag kunde då sticka ut och springa med Mange, vi sprang 3varv på en 4km slinga i Linghem. Mycket trevligt sällskap! Efter det så tog jag mig hem.

Så istället för ett 30+ pass blev det 12.5+24.5km. Även om det inte var enligt planen så är jag nöjd för idag!

Kommentera