Resa till Mallis bokad och klar!

Det blir en träningsresa i april till Mallorca efter mycket velande fram och tillbaka. Det är då tillsammans med Mirre och Suss.

Kommer bli mycket löpning när man kollar på schemat för veckan:

http://www.odenresor.se/media/82612/dags_program_med_l_parskor_till_mallorca.pdf 

Men jag ska även ta och hyra mig en cykel och få in också, kan ju inte vara på Mallis utan att cykla. Räknar med en otroligt rolig vecka med morgonjogg vid vatten som avslutas med hotellfrukost, det är bland det bästa jag vet! 🙂

Det jobbiga dock blir TEC100 miles jag är anmäld till veckan innan, jag kommer nog avanmäla mig eller byta distans till 50miles. Kör jag 100miles blir det annars ingen möjlighet för min kropp en vecka efter att få in all den träning man har möjlighet till på Mallorca. Mycket tufft eftersom jag verkligen vill ha revansch där men det är något som kan vänta ett år för ännu bättre resultat.

Så nu behöver jag alltså komma i beach-form redan i mitten av april! Började detta med att följa med kollega ut på lunch med en kupong för extra Angus XT vid köp av meny istället för att äta matlådan jag hade med mig. Det kommer ge mig en fin kropp till Mallis! 😉

Kommentera