Trainer är inte så dumt ändå

Nu är första gångerna som jag använt mig av watt-baserat motstånd och det är riktigt nice.

Blev en utökning från förra veckans pass med 2×10 min 250w till 3x10min med 250w. Sänkte till 140w till uppvärmning/nedvarning/vila. Detta för att se till att det bara var att rulla på så man återhämta sig, räknade med att det skulle bli tufft.

Första gick bra, andra gick bra men lite tungt sista minuten, tredje var tuff då det blev tungt med drygt 5minuter kvar. Är då man har nytta av att trainern anpassar sig så man alltid kör 250w, när det blev tungt tappar jag kadensen men man märker direkt hur mycket man måste ta i så det är bara att öka på benen igen vara sig man vill eller inte. Gör inte slacka.

Detta är mycket bra för mig som väldigt lätt viker ner mig, så ska försöka hålla ett intervallpass i veckan på trainern.

Ser man på en tydlig bild via tvn att jag trampa på 😉

Och för någon som missa det igår så gjorde Lisa Nordén något jag inte trodde men givetvis hoppades på. Hon drog hem alla 3 priser hon var nominerad till! Så gimla grymt, hon är verkligen värd det. Speciellt med Jerringpriset märks det hur hon satt triathlonsporten i huvudet på många personer i Sverige. Men Årets prestation och Årets kvinnliga idrottare är ju inte helt fel heller 😉

Så himla bäst!

http://www.lisanorden.se/storslam-pa-idrottsgalan/

Det firade jag med att köpa en dator till mig 😉

Längtar!!!!!

Kommentera