Tuff helg

Fick inte så mycket gjort hemma som jag hade planerat denna helgen och inte heller fick jag in den träning jag ville. Men jag är nöjd ändå.

Redan på fredagskvällen blev det oplanerat där det skulle rivas kök. Hakade på det och slakta kök åt en polare för att sen hänga kvar där.

Kul var det både lekandet med kofot och spela Mario Kart efteråt med tillhörande fika 🙂

Det blev lite sent så fick inte riktigt den sömn jag hade behövt då jag på lördagen skulle hjälpa en annan vän att flytta. Han vill tydligen inte längre vara granne med mig 🙁

Så det blev ca 8.5h flyttjobb på lördagen vilket var längre än vad jag räknat med. Denna dagen skulle jag köra långpass men var inte alls pepp på det efter den långa dagen. Skulle handla när jag kom hem iaf så när jag köpte på mig nötter till müslin så slank det med några mindre naturella sorter som jag tänkte kunde vara gott efter ett långpass. Så när jag kom hem så var det bara att dra ut för att få smaka på de underbara små bitarna sen 😛

Ville springa i skogen så fick plocka på mig pannlampa. Tog mig bort till Vidingsjö och sprang 2 vändor på LOK-milen precis som förra helgen. Det var jobbigare snö denna gång dock och på vissa ställen var det inte mycke fäste utan man gled mycket. Men det var riktigt kul och tiden försvann medan jag lyssna på Kropp och själ-avsnitt.

Blev dock halvt ihjälskrämd under andra varvet när en hare sprang förbi ett par meter framför mig. Då börja jag tänka på dom vildsvinen som ha setts i skogen, men dom slapp jag stöta ihop med 🙂

2h 47min för 26.5km. Ja inte gick det fort.. en km var uppe på 7:30.

Bara jag och skogen

Detta gjorde även denna dag sen och kom i säng först vid 12. Ville köra ett trainerpass på morgonen men märkte när jag vakna vid 7-tiden att jag behövde mer sömn pga de senaste dagarna. Så jag skippa passet och sov till kl 10. Då gick jag upp för att sen efter 11 fortsätta hjälpa till med flytt av ett par soffor vilket tog ca 2.5h.

Kom sen hem och skulle köra långpass på trainern, tänkte ta 3h. Men lyckades inte utan gav mentalt upp efter 2h vilket fick räcka. Kollade under passet på Lance Armstrong intervjun med Oprah, denna man som jag sett upp till som nu är mer hatobjekt. Kommer aldrig förstå mig på doping..

Men nu försöker jag ladda. Kommande veckan ska bli en riktigt tuff träningsvecka är planen för att efter det ta en lugn vecka. 15+ timmar, minst 2 kvalitetspass och ett långpass på 30+km ska väl gå att få in iaf.

Ha en bra start på veckan!

Kommentera