Alla hjärtans dag

Skickar med kvällens löpning en hjärtehälsning till ALLA!

Alla hjärtans dag är ju en mycket kommersiell dag numera vilket jag kan förstå att folk beklagar sig över. Men jag tycker ändå inte alls att det är fel att tänka på dagen och göra något. Att köpa blommor och choklad behöver ju inte vara det bästa däremot och följa strömmen och det kommersiella stadiet som dagen har för många. Men det gör väl inget om man lagar lite god mat och tar sig tid att bara umgås med de man tycker om för att det är en speciell dag?

Det man behöver tänka på kan illustreras av bilden ovan, det är (enligt mig) fint och oftast uppskattat när något hittas på denna dagen oavsett vad gesten är. Men denna dag är som det lilla hjärtat på bilden medan det stora ”hjärtat” representerar resten av dagarna. Så även om jag är positiv till att mysa till det denna dagen så kvarstår det viktigaste att det gäller att visa sin kärlek till sina närmaste personer hela tiden och absolut inte vänta till ”speciella” dagar!

Sen är detta bara min åsikt, själv spenderar jag denna kväll ensam 😛

<3

1 thought on “Alla hjärtans dag

Kommentera