Återhämtningsvecka

Det var planen efter 3 hårdare veckor. Glömde dock bort det i måndags och tog omväg till jobbet så de blev 10.5km. Kom på det under dagen sen och det blir nu inga omvägar utan lugnt och kort, skippar kvalité-passen.

Jag gillar mer Isabellah Anderssons och Lisa Nordén upplägg där man inte har schemalagd vila utan tar det lugnt om kroppen/knoppen är sliten. Känner dock att jag inte riktigt känner min kropp tillräckligt väl för att våga göra det.

Detta är inget jag gjort tidigare men börjat med det nu för att få lite mer periodisering, precis som jag inte heller kört några direkta kvalitetspass innan. Har fått en liten grund att börja bygga från nu.

Så är sugen på att köra hårt denna vecka men håller det tillbaka, åtminstone under vardagarna, eventuellt kör jag på lite långpass i helgen.

Känner mig helt återhämtad från helgen nu iaf, är fortfarande otroligt glad över det jag presterade. Min favoritbild får därför läggas in i detta inlägg 🙂

Kommentera