Bankkort- långlöparens vän

Ok, det fungerar faktiskt bra när man cyklar också 🙂

Tycker det är ytterst skönt att bara ha ett bankkort i vanliga fall, då det numera fungerar nästan vartsom. Slipper man ha pengar att skydda från väta och mynt man får tillbaka.

Det finns dock en nackdel i detta. När jag stod på ICA och skulle betala hade jag inte varit smart nog att stoppa tillbaka kortet i plånboken utan det låg kvar i löparryggan, tillräckligt med kontanter hade jag inte heller. Menmen så kan det gå när man är så klantig som mig 🙂

Kan säga att igår hade jag ingen lust att träna någonting, var inte trött i kroppen men trots det fanns inget lust. Just nu följer jag ju inget fast program utan har bara en grund att utgå från. Så jag strunta i träning och gjorde typ ingenting på söndagen. Delvis berodde det på att jag kom hem kl 2 och i säng vid 4-tiden. Gick sen upp kl12 så då var ju halva dagen borta.

Blev ändå ca 15-timmars konditionsträning nästa vecka med 2 intervallpass och en tävling, så gör mig inte så mycket att söndagen blev vilodag.

Fick istället en väldigt bra måndag med drygt 2mil lugn löpning och 65min trainer med 3x15min intervall från jordens mitt. Grymt mycket jobbigare än mina tävlingar jag gjort detta år, men går ju inte sakta ner när man har inställt på watt, då blir det bara jobbigare 😛

2 thoughts on “Bankkort- långlöparens vän

    1. Roxen says:

      På så vis har du rätt. Om jag dock rör mig så långt bort att jag inte känner till affären så kommer det krävas en ryggsäck så då har jag ändå med mig plånboken ändå 🙂

Kommentera