Intervall #1

Ett glatt gäng på 8 personer har tagit sig ut till Mantorp för att starta denna fina lördag med 10km löpning. Riktigt fin start på dagen. Månen lyste upp fint och det var vindstilla, inget att klaga på direkt. Vi sprang in första på 51 , kändes väldigt lätt, så nu ska jag se till att alla känns lika lätt.

Jag har ju själv många gånger talat om att oboy och ostmacka fungerar bra som återhämtningsmål istället för typ shakes eller gainomax. Men jag har faktiskt aldrig använt det själv. Så detta tänkte jag blir ett ypperligt tillfälle att testa detta!

Ostmacka och oboy intogs direkt när jag kom fram efter första rundan och detsamma ska ske efter nästa. Fungerar det så bra som man anser? Det återstår att se 😛

Nu är det bara jag som är vaken i huset, resten har gått och lagt sig för att vila inför nästa intervall.

Börja med att göra mig vän med katten så man inte hamnar i bråk senare 😛

Lite soffmys innan start

Get in

Innan start

Eftersom jag fortsätter att gå mot tävlingsvikt så kände jag mig lite tom i magen när jag sprungit hem från jobbet, så tänkte att lite energi ska jag få starta med. Käka därför pizza och en B&J när jag kom hem, måste ju vara perfekt!?! 😛

Kommentera