Intervall #4

Då var man halvägs! De flesta var uppe mellan 3:e och 4:e intervallen samt att det blev ljust, detta gjorde att jag var pigg. Dock så hade magen svårt att hantera all mat som jag käka ikapp. Blev två som hoppa av och en annan som hoppa på så vi blev 7st denna runda. När vi börja springa så fick magen jobba och hade svårt att ha bra hållning. Men det gav sig efter ca 3km så då kändes det lätt igen.

Mot slutet ökade jag och Christoffer lite, gjorde att jag denna runda fick 49:48.

Efter det blev det nedvarvning genom gång hem och sen iväg till affär för att köpa lite nya lösningar av energi, blev nästan 5km gång tror jag, hoppas det inte är negativt.

Laddad men annan sorts energi! 😛

Med nya moderna och dyra väskor med diverse remar och 20 fickor kan man nörda ner sig väldigt mycket 😉

2 thoughts on “Intervall #4

Kommentera