Intervall #5

Semla, Snicker, Twix och Japp. Japp, då var magen på banan igen.

Vi genomförde nu bana #5 som är den sista uppritade av vår kära värd. Sen får det väl bli en favorit i repris.

2 st till försvann denna runda så vi var 5st som drog iväg. Efter bara ett par km så fick jag och Ulf en skön pace tillsammans så vi drog ifrån lite. Både tyckte det kändes väldigt lätt, kolla inte på farten men gissa på att det var 5min eller snabbare vilket var bra då jag gärna ville under 50min igen. Vid ca halva kom Christoffer ifatt och vi var en stund 3st tillsammans. När vi vände tillbaka så ökade jag nog takten lite, till slut blev det en lite större lucka och då det kändes bra tänkte jag att då kör jag väl på själv.

Kom in på 47:21, kändes riktigt bra. Jag tror det var semlan!

Nöjd

Gick ner från 10:e till 6:e plats, många där inom litet tidsintervall. Men håller jag top10 så är jag nöjd eftersom jag ändå inte kan vinna mot Patrik Verme som drar sina 36-37min intervaller 🙂

Kommentera