Linköping – Norrköping, grannstäder. Dagens långpass.

Så var tanken inför dagens pass till slut. Tanken från början var att köra ett obanat långpass i skogen på morgonen innan frukost. Sen ville en polare att jag skulle med på spinning på morgonen, anmälde mig som reserv men fick ingen plats. Kom i säng lite sent och kom upp vid 9 och fastna lite på morgonen så kom inte iväg innan jag behövde frukost varpå det inte är lika roligt längre.

På kvällen skulle jag fira en vän i Norrköping så tänkte att jag kunde springa dit istället, en grannstad ska ju inte vara några problem att springa till. Så fick det bli.

Frukost fick jag i mig kl 11 och sen stack jag iväg vid 14-tiden, så hade inte så mycket mat i mig men det klarar jag bra, hellre det än att jag får problem med magen. Gick faktiskt oväntat bra och med en furkost några timmar innan och en glass på vägen så klara jag springa till strax efter kl 6 utan att bli seg trots att jag sen innan låg på minus kalorimässigt.

Blev 45km på 4:12. Kolla aldrig på klockan så blev förvånad av att det gått så ”fort” med tanke på att underlaget inte var så bra, mycket snö att springa i. Men benen var pigga så sprang lite fortare än jag hade tänkt, räkna med att det kunde vara 6-tempo pga underlaget vilket inte hade gjort något då farten inte var något jag var ute efter idag. Verkar bli pigg i benen av att tävla 😛

En riktigt trevlig kväll fick vi där Annie fyllde 23år!!!

Lite för rolig när det kom till onyttigheter dock, men det bryr jag mig inte om 🙂

Snart är det sommar!

Framme på lätta ben och kände mig nöjd, glasögonen var nödvändiga för allt snöande

Köpte en sallad som jag satt och åt som försnacks medan jag vänta på att dom andra skulle komma som hade mina kläder, för dom slapp jag springa med!

Sen blev det tacos, tårta och godis. Jag kom mao ifatt i kalorier trots litet intag innan på dagen och 45km sprungna 😛 Till det var det Melodifestivalen och wii som gällde, underbar kväll!

Efter kalaset så tog jag skjuts hem, för springa hem kändes lite för överambitiöst just denna natt 😛

6 thoughts on “Linköping – Norrköping, grannstäder. Dagens långpass.

Kommentera