Ny vecka – mer träning, mindre godis

Det blev första vilodagen igår på några veckor. Slutade med totalt 8 timmars träning.

Inte nog med relativt lätt och liten träning, utöver 3000m-loppet så slappa jag även till med kosten tor-sön. Men nu är det dags att hoppa tillbaka till vettigare mat för att orka med hårdare träning under viktnedgång. Har ingen fast plan men intervaller på trainer blev det idag, på onsdag blir det 400m-intervaller på bana med Nocout som jag nyligen blev medlem i för att avsluta med KM 1500m med IK Akele på fredag.

Totalt denna vecka blir det minst 13 timmar iaf, sen har jag ingen koll, kul ska jag ha!

Sluta överkonsumera dessa saker igen

2 thoughts on “Ny vecka – mer träning, mindre godis

    1. Roxen says:

      Har faktiskt inte haft förbud sen årsskiftet men klarat mig ändå, men mitt problem är just godis hemma, går lätt överstyr. När jag är borta på saker eller så skadar det inte.
      Jag tror du skaffa dig jobb när du läste att jag skulle dit! 😉

Kommentera