Plötsligt händer det

Efter Ironman Kalmar förra året så fick jag äntligen motivation till att komma tillbaka till hårdare träning efter lång tid av skada och sen måttlig träning under motivationsbrist.

När jag planerade min ”comeback” 1:a september förra året så köpte jag även ett par jeans, det var dock inga jeans jag kunde använda utan de var för små för att ens kunna knäppas medan jag höll andan. Jag hade vid Ironman Kalmar gått upp till 102kg som jag då fick springa omkring med, detta är ju inget mot den tidigare vikten jag haft på upp ca 125kg men ändå väldigt mycket onödig vikt. Kan nämna att jag hade problem att vid Kalmar ha på mig de jeans jag har som alla var i storlek 36, det inte inte hållbart utan strama åt rejält.

Kan inte förstå att jag föll tillbaka i gamla vanor när jag redan varit i det träsket och vet hur värdelöst det är. Gäller att vara stark när man blir skadad! Man blir ju inte direkt snygg på bild heller. Hur orka jag ens ta mig runt?

 

När jag började träningen i september så var all fokus på träningen för att inte komplicera allt från början och det gick riktigt bra, fick upp bra volym och kände att uthållighet börja komma tillbaka. Vikten gick lite ner och upp. Vid nyår tog jag nästa steg att då även se till att fixa vikten, vägde 1:a januari in på 101kg. Detta har nu ändrats när jag imorse vägde in på 88.5kg. Det innebär att jag gått ner ca 12.5kg på två månader, mer än vad jag trott eller planerat.

Igår hitta jag dessa jeans som jag glömt bort och idag skulle de testas så jag körde med dom hela dagen och kan säga att redan från början nu är de något för stora, mina 36:or är dock ännu värre, men det är ett angenämt problem 😛

Det är ingen magisk storlek och har egentligen ingen praktisk funktion i sig. Men det som gör mig glad är att ett delmål i min nya satsning är klar. Får väl se om jag jagar reda på ett par 32:or istället 🙂

Avslutar denna kvällen med en video som verkligen gick hem hos mig 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=naRCfl8oCos

 

 

6 thoughts on “Plötsligt händer det

Kommentera