Rivstart

Har blivit mycket träning efter viloveckan, startat med 6timmar första 2 dagarna. Imorgon kommer inte bli så lite heller och inkludera 15x400m-intervaller. På torsdag blir det däremot varken mycket eller hård träning.

Dagens tänkta lätta 21km med ~1timme styrka ändrades när det var två från nocout som skulle springa på kvällen med utgång från Berga Centrum. Tänkte att varför inte hänga på när det är så nära mig. De skulle starta 18:30 och det passa mig då lagom att springa 10.5km-rundan hem och slänga in ryggsäcken. Kändes dock inte bra när jag på väg hem fick problem med en krampande mage, släppte som tur var hemma efter lite energi och vatten som jag slängde in mig samt toa-besök.

Enligt inbjudan var det ca 5:15-tempo som skulle hållas, men Anna och Qarin är inte mesiga tjejer så det blev inte riktigt så utan tempot låg mellan 4:30 och 5:00 på kilometerna. Kändes dock förvånande lätt för mig vilket jag inte trodde, våga inte kolla på klockan under passet för att se tempot. Var mycket träning innan och ligger på minus i energi så räknar inte med att hålla för mig vettigt tempo utan kör på med mina lugna pass mellan kvalitepassen. Får se om det märks av imorgonkväll.

Hade inte riktigt lust/motivation med styrkan när jag kom hem så blev istället 30km löpning och 30min styrka.

Just nu känner jag mig stark iaf! 🙂

2 thoughts on “Rivstart

Kommentera