XL-galan

Såg riktigt fram emot att kolla på 3000m-loppet med den grymma löparen Galen Rupp, har ett antal gånger kollat på hans 10000m lopp där han skulle slå amerikanskt rekord som sen slutade med att Chris Solinsky drog iväg och istället tog rekordet och kom in på sub27. Ett av mina absoluta favoritlopp! (http://www.youtube.com/watch?v=SgdFrUjKppQ)

Galen Rupp kom i det loppet även under det tidigare amerikanska rekordet och är riktigt grym.

Sen skulle även Olle Walleräng och Johan Hydén springa.

Så satt jag där och vänta med spänning. Men det slutade med att allt utom det loppet visades, fick totalt se 200m av loppet..

Helt klart besviken, Rupp gjorde fint lopp ändå med 7:30! Walleräng tog sig under EM-kval gränsen också vilket var mycket roligt.

Menmen. Det hela blev ju faktiskt riktigt roligt av att se Irene Ekelund sätta svenskt rekord på 60m, Thorneus tangerar svenska rekordet 8.20 i längd och Aregawi gör ett underbart 1500m på 3.58,41, krossar därmed svenska rekordet och tar nästan världsrekordet.

Skönt häng framför tvn

 

Men för att säga något som var väldigt positivt för mig själv idag. ICA i Johannelund hade Paranötter! Varken funnits i Johannelund eller Berga så min musli hemma har ofta varit utan denna uuuunderbara nöt. Hoppas den är där för att stanna!

Kommer följa med en bunt av dessa nötter imorgon då det blir dags för ultraintervaller, 8x10km. Looking forward to it!

 

Kommentera