Bokmal..

..är inte riktigt något jag kan påstå att jag är. Iaf när det gäller böcker som inte har med träning att göra, de går räkna på en hand om man räknar efter skoltiden.

Nu blir det dags att läsa ännu mera för att öka på kunskapsbasen och troligtvis få nya ideér och infallsvinklar.

Detta då paketet från idrottsbokshandeln på igår!

Dom två små om rörlighet och fötter åkte med till jobbet idag och kommer läsas på luncher när tillfälle ges, DVD-skivorna som medföljt ska jag försöka fixa fram i datorn och skicka hem, för någon läsare att kolla på dom hemma har jag ju inte…

Mest ser jag fram emot Idrottarens återhämtningsbok, kolla innehållsförteckningen och det kan nog finnas intressanta saker att läsa där. Bara en sån sak som att ha med drygt 10 sidor om sömn, något väldigt viktigt som det oftast slarvas med. Har man dåligt med tid är det alltid sömn som brukar ryka, men det gör också att även om man har fler timmar vaket så blir dom inte lika effektiva. Och svårare att få in all träningseffekt i kroppen.

Löpturen till jobbet imorse kändes segt för benen. Gick dock mycket fortare än vad jag trott. Får se hur mycket energi jag kan skaka lossa från dom ikväll när det är intervalldags!

Kommentera