Emelie Forsberg och Kilian Jornet

Dom förstör mig lite. Emelie som konstant lägger ut fina solbilder från fjällen och Kilian som genom Kilian’s Quest-serien bara får mig att vilja ut i berg och springa.

Och Miranda Kvist är ju inte helt oskyldig hon heller, det nya ansiktet utåt i Sverige när det kommer till trail och närmare bestämt Team Nordic Trail.

Har ju sen innan redan haft funderingar på att springa hela Kungsleden med bestigning av Kebnekaise. Men nu får jag ännu fler ideér i huvudet om äventyr och lopp.

Problemet är..

1. Jag är värdelös i uppförsbackar, tung och dålig teknik

2. Jag bor i Linköping, ”ösgötaslätten” är inte känd för att ha mycket berg i sig

Menmen, får väl se vad som händer. Mer äventyrliga lopp kommer nog att genomföras i framtiden även om jag fortfarande vill springa snabbt på platten!

Egna äventyr utöver lopp finns det ju också mycket att forska i, nya tips fick man ju absolut av Kilian. Även om min mor kanske inte uppskattar det 🙂

Rekommenderar klart att kolla på alla 4 säsonger för dom som vill bli inspirerade 🙂

 

Vandrat i fjällen har jag ju gjort ett antal gånger med föräldrarna när jag var mindre, men så mycket roligare det skulle vara att springa!

Fin natur i Grövelsjön

3 thoughts on “Emelie Forsberg och Kilian Jornet

  1. Jenny says:

    Men hallå! Häng med mig, Mia och Mirre på Öppet fjäll i sommar?! Vår duracellvän ska tävla helgen före och efter detta event så hon har lovat en härlig dag i ett tempo som även fjällamatörer kan hålla.. Även om du är snabb som vinden Mr 18:01 och inte alls lär ha några problem med ett högre tempo. Men det kan bli en härlig upplevelse! =)
    Och vill du ha sällskap upp på Kebnekaise så ställer jag mer än gärna upp! Jag kanske inte vill springa hela Kungsleden men upp på toppen tar jag mig gärna. =)

  2. mattias says:

    vill du ha lite mer att drömma om är det bara att hojta till så kan du få en Salomon-dvd att titta på till morgonkaffet, jag finns på Ericsson dagtid (emellanåt på nån av syltorna runt mjärdevi eller uppe i spåren uppe vid Jägarvallen) och i skogarna strax norr om Norrköping övrig tid om du vill känna på lite backar nån dag, tro mig, du behöver inte åka längre än så för att bli duktigt trött.

Kommentera