Idrottens bokklubb

Jupp, Idrottens bokklubb har jag numera gått med. För dom 300:- man fick i startpresent så beställde jag Idrottarens återhämtningsbok. Återhämtning är ju något som nämns i de flesta träningsböcker men trots att det oftast talas om hur viktig återhämtningen är och att det är under vila man blir bättre så skrivs det rätt lite om det.

Har inte så bra koll på hur bra denna bok är men får väl se om jag lär mig något nytt. Även om böcker innehåller fakta man redan kan brukar det alltid uppstå nya infallsvinklar man kan kolla på saker och ting.

Nöjde mig inte riktigt utan blev även beställning av Vältränad, Starka fötter samt Träna rörlighet. Nått måste man ju fylla upp bokhyllan med 😉

Bara sitta och vänta på att de kommer hem till mig nu..

Tupplur på golvet – bästa återhämtningen?

2 thoughts on “Idrottens bokklubb

  1. Ulla Wahlström says:

    Historien om mannen som var så trött, när han satt på sängkanten, så han inte orkade lägga sig, får en uppdatering: Mannen som var så trött så han lade sig på golvet bredvid liggunderlaget…. Det kallar jag behov av återhämtning ! Haha!

Kommentera