Kalmar – Reunion

Kan börja med att redigera mitt tidigare uttal, 5km på 18:08 ska det vara. Kan bli så när man inte väntar på officiella resultaten 😉 Lika glad är jag för det!

http://akele.se/resultat/resultat-fr%C3%A5n-akele-cup-1

Blev lite impuls i helgen då jag fick SMS från morsan på lördagseftermiddagen om jag ville följa med till Kalmar. Tackade ja och de hämtade mig en dryg halvtimme senare undertiden som jag duscha och packa ihop grejer, i en självklart utvald väska.

Efter en längre biltur så kom vi på kvällen fram till min mormor och morfar som bor där. Blev lite snack innan det var dags för att dra sig mot sängen.

Jag var ju givetvis tvungen att ta tillfälligt i akt att springa lite på Ironman-banan. Så jag tog mig upp strax efter kl6 för en morgontur, de bor bara en knapp km från där banan går. Sprang ner mot centrum och följde banan runt där för att sen sticka norrut. Jag hade inte full koll på nya banan där så jag sprang lite random där innan jag drog mig tillbaka, på denna uuuuunderbara morgon.

Blev banan igen på tillbaka vägen och jag följde den tillbaka till torget där jag visualiserade mig springa i mål på torget med en klocka ovanför som fortfarande visade en nio timmar. Hade armarna i luften men var ingen annan där som tur va 🙂

Såg lite annorlunda ut sen jag var där sist

Stannade också till vid starten och inandades minnen. Kan dock inte påstå att jag blev så sugen på att ta en simtur. Men fint var det!

Det blev en runda på 15km, dvs så långt som standardvarvet på loppet. Farten blev detsamma som jag kommer springa där i augusti, 5min-tempo. Kom hem lagom till Vasaloppet som vi till stor del kollade på. Synd på att ingen svensk vann men grymt starkt av Aukland!

Efter det blev det dags för mat. Till min glädje åkte vi över till Öland via en bro som jag längtar efter att få cykla på igen.

Där åt vi givetvis kroppskakor, riktigt gott är det! Inte något som går att få tag på i Linköping direkt. Borde dom bjuda på till Ironmandeltagare 🙂

När vi var tillbaka blev det lagom att se Olsson totaläga sista 40min på femmilen och ta hem Sveriges enda guld. Så grymt starkt!!

Drog oss sen hemåt vid 3-tiden så blev ett till långpass i bil. Men klart värt resan, mycket trevligt!

Kvällen blev tyvärr tillbakafallen i onyttigheter. Shit happens. Nu laddar jag inför en riktigt stor mängdvecka, får se hur mycket annat som ska in i planeringen men vore nice med 20timmars träning, men jag är flexibel 🙂

2 thoughts on “Kalmar – Reunion

Kommentera