Långpass med Akele

I onsdags hade jag planerat veckans hårdaste pass. Skulle springa cirka 3mil efter jobbet och sen avsluta dit på Campushallen med 12min coopertest. Men efter 15km så kändes huvudet tomt och magen spände sig på något konstigt sätt, dålig laddning med energi tillsammans med andra orsaker. Så det blev att springa hem och landa på 22km. Ibland får man ta och lyssna på kroppen helt enkelt…

Efter två lugnare dagar så blev det en fin dag idag. Långpass på långfredagen med Akele!

Blev 20-någonting personer som drog iväg på långpass med lite olika sträckor. Tyvärr fick jag hoppa in på toa efter 15km efter det drog jag drygt 2km i 4-tempo för att komma ikapp lite sällskap, men det flöt på bra efter det. Sprang med veteranen Åke som är riktigt grym.

35km fick jag ihop som planerat, dock hade jag inte tänkt att det skulle bli i 4:54-tempo utan lugnare. Som tur var är långpasset imorgon planerat att gå i 5:30-6:00, lite segt kändes det mot slutet idag.

Men nu ska jag svida om och gratta systersonen i Motala, fullt ös fre-lör nu!

1 thought on “Långpass med Akele

Kommentera