Nytt PB – 18:01 på 5km :)

Var ett tag sen jag bloggade, men som det brukar sägas, när det är som mest tyst så är det för att träningen går bra. Det stämmer också, varit mycket träning sista 2 veckorna tillsammans med lite andra saker har det inte blivit mycket tid över och då har återhämtning varit i fokus!

Efter fullträffen förra gången så hade jag inget stort fokus men var ute efter ett bra snabbdistans pass då det inte är något jag lyckas köra själv. Sen får det mig även att sticka ut och cykla vilket jag har problem att få mig till medan det är minusgrader.

Samma runda vid BT indutries med Akele som då är två varv. När jag sprang förbi klockan efter drygt ett varv stod klockan på 9:00, hade innan dess ingen koll på farten men detta fick mig att kämpa på under nästa varv då jag förstod att jag kunde hamna på typ samma tid som förra gången vilket var 18:08. Tappade under varvet då det var en hård öppning men i mål kom jag och glad blev jag 🙂

Officiella tiden blev 18:01.29, visste jag att 1.3sekunder hade räckt för att komma under 18-sträcket hade jag kört en hårdare spurt men ingen jag gråter över 😛

Fighting face?

 

 

Kommentera