2 dagar till TEC

För dom som inte vet vad det är finns mer information på deras sida:

http://new.tec100.se/

Jag kör dock 50miles och inte 100miles denna gång.

Första ultraloppet sen 2010 närmar sig alltså. Jag har mina mål, men vet att mycket kan hända. Oavsett så kommer det bli en underbar upplevelse, även om jag inte kommer tycka det under hela loppet 🙂

Har skaffat lite cool(?) ”dekoration” till skorna, vill slippa bry mig om att få sten i skorna då alla vägar inte är soppade. Första gången dom används, för det är alltid bäst att testa nya saker på lopp har jag hört!

Har även inhandlat min sportdryck som får stå och lufta till sig lite. Börjar känna hur allt närmar sig och med min rejält sega känsla imorse så får jag jobba med det mentala nu. På lördag ska jag vara på topp!

Har även fått en vänlig själ att hjälpa mig vid varvning vilket kommer vara till stor hjälp.

Banan som ska springas ser mer eller mindre ut såhär:

http://www.gpsies.com/map.do?fileId=uewswxrmzmwuydri

Nu behöver jag få sömn, för vet inte hur det blir med det imorgon..

Kommentera