Åh vad jag ville springa imorse

Men det var vila som gällde dagen innan TEC, så det blev fram med cykeln i detta jobbiga väder. Springer gör jag gärna i vilket väder som helst, när det kommer till cykling så är jag mer en solskenscyklist 😛

Inga stänkskärmar har jag heller så skitig blev jag! Ser tydligt sadelavtrycket 😀

Men det är ju positivt att man är sugen på att springa innan tävling 🙂

Förstår inte hur folk orkar ta sig till jobbet i skitväder när dom inte springer?

4 thoughts on “Åh vad jag ville springa imorse

 1. Mårten says:

  Man klär sig efter rådande väderlek och kör med stänkskärmar 😉
  Var det räsern du tog idag?
  Köp någon billig brukshoj på blocket?

  1. Roxen says:

   Stänkskärm, vad är det? 😉 Har ingen räser längre, men det var crossen jag körde med. Ska ha skärmar på den, tanken har varit att fixa det så fort jag orkar ^^
   Tycker det är svårt att hitta någon brukshoj som inte kostar mycket eller är väldigt liten. Men borde helt klart ha en.

 2. Mårten says:

  Var har du gjort av bianchin då?

  Jag var o köpte nya skärmar till min brukshoj, då det brukade bli ett härligt spår på ryggen med den epa plastskärm som kom med hojjen.

  Men en mtb får som bäst ha plastskärm, annars ser det epa ut 🙂

  1. Roxen says:

   Sålde den till en polare för ett drygt år sen. Antingen behövdes den fixas till eller skrotas. Och eftersom den var för liten för mig så sålde jag den billigt istället för att lägga ett par k på den för sadel/kejda/drev och lite smått. Skaffa skaffa en cross istället, tänkte att man kan väl skaffa smala hjul till den om jag vill ha raceraktigt sen utöver tempohoj.

Kommentera