Återhämtning

Inga jobbiga blåsor eller skador uppkom under loppet i lördags vilket givetvis är extremt skönt. Ok det blev ”skada” på min bröstvårtor men det räknar jag inte, märktes inte ens av utöver allt blod 😛

Gårdagen bestod av aktiv vila genom ca 10km promenad, väldigt skönt att komma igång att röra sig även om jag inte gick riktigt normalt. Blev lite för stilla stående/sittande under lördagen efter loppet.

Idag blev det 13km cykling via transport till jobbet. Hade lika mycket otur nu som i fredags, regn regn regn… Men på jobbet så kom det en massör idag vilket var en otroligt fin timing, 25min massage av framsida lår. Jag lät inget men mitt ansikte talade sitt tydliga språk, hon  sa att hon inte kunde kolla på mitt ansikte för då våga hon inte ta i 😛

Är väldigt sugen på att springa men jag ska ta och cykla även imorgon, så det kommer såklart även att regna då. Fokus nu ligger på att komm i form till lördagen för att kunna träna skiten ur mig på Mallis! Riktigt längtar till hotellfrukost, ångrar att jag inte mumsa av buffén på TEC utan bara sprang förbi varje varv.

Sonny var klart smartare och utnyttjade det!

Kommentera